Goed in de verf met het schilderwerk van Blaauw uit Wageningen

Neem contact op voor een offerte

Blaauw Onderhoud & Reparatie verzorgt alle facetten van uw schilderwerk op uiterst vakkundige wijze. We zijn dan ook een begrip in Gelderland en omstreken op het gebied van schilderwerk en wandafwerking. Onze behangers, wandafwerkers en glaszetters zijn experts in hun vakgebied en werken net als onze schilders deskundig, nauwkeurig en zorgvuldig.

Over ons schilderwerk

Blaauw verzorgt het totaalonderhoud van uw pand of woning in de ruimste zin van het woord. We werken zowel voor woningcorporaties en (bouw-)bedrijven als particulieren. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen pakken wij uw pand aan. 

Kwaliteit, service en duurzaamheid zijn voor ons vanzelfsprekend om uw pand of woning te wapenen tegen verval. We hebben ervaring met nieuwbouw en groot planmatig onderhoud van woningen, industriële ondernemingen, appartementencomplexen en monumentale panden. 

U kunt bij ons ook altijd terecht voor adviezen over glas, kleuren en de beste verfsystemen. Onze schilders en glaszetters zijn echte vakmensen. 

Last van houtrot? Ook dan heeft u een uitstekende partner aan Blaauw Onderhoud & Reparatie, aangezien wij dit in eigen beheer kunnen behandelen. We bieden alles onder een dak en kunnen u dus snel van dienst zijn.

We geven 5 jaar garantie op onze schilderwerkzaamheden en materialen.

Contact opnemen

Schilderwerk

Met Blaauw Onderhoud & Reparatie bent u verzekerd van schilderwerk van kwaliteit. Schilderen is voor ons een dankbare klus, omdat het resultaat goed zichtbaar is en blijft. 

Elke ondergrond heeft een verschillende aanpak nodig. Wij verzekeren met onze vakmensen een schitterend en duurzaam eindresultaat. Binnenshuis en buitenshuis.

Binnenshuis schilderen

Met binnenschilderwerk geven we uw interieur graag weer een frisse blik. We nemen plafonds, muren, trappen, deuren en kozijnen vakkundig voor u onder handen. 

In de meeste gevallen zijn binnenmuren eens in de 6 jaar toe aan een opknapbeurt. Oppervlaktes die kwetsbaarder zijn, zoals de trap, vragen vaker om onderhoud.

Buitenshuis schilderen

Doordat uw huis met verschillende weersomstandigheden te maken krijgt, is de buitenkant van uw woning gemiddeld wat sneller toe aan nieuw schilderwerk dan de binnenkant.


Een goede verflaag heeft buitenshuis bovendien niet alleen een esthetische waarde: het biedt ook een beschermende functie. Als u uw schilderwerk goed onderhoudt, is uw woning beter beschermd tegen vochtige weersomstandigheden. 


Voor het verven van dakgoten, kozijnen en deuren, muren, schuttingen en schuren bent u bij Blaauw aan het juiste adres. We zorgen voor de perfecte laag verf op elk oppervlak en bieden uitgebreide garantie.

Neem contact op

Renovatiewerk

Blaauw Onderhoud & Reparatie ontfermt zich ook over restauratie en renovatie van schilderwerk en meer. We hebben jarenlange ervaring in huis om dit op de juiste manier voor u te kunnen verzorgen – ook met monumentale panden.


Traditioneel lijstwerk of ornamenten in uw plafond? Met de vakkundigheid van Blaauw kunt erop rekenen dat deze in oude staat hersteld worden en schitterend in de verf worden gezet.  Het renovatiewerk kan ook nodig zijn vanwege houtrot. Ook in dat geval hebben wij de juiste mensen in huis. 


We kunnen uw pand snel in zijn oorspronkelijke staat terugbrengen. Welke (gevel-)onderdelen ook vervangen dienen te worden, wij zorgen voor een prachtig eindresultaat. We werken met de beste materialen en geheel volgens een vooraf met u afgesproken restauratieplan.

Vraag een offerte aan