Blaauw in Wageningen voor dakrenovatie en dakbedekking van topkwaliteit

Offerte opvragen

Blaauw Onderhoud & Reparatie is een landelijk werkend onderhoudsbedrijf dat als een van de weinigen gespecialiseerd is in dakrenovatie van platte daken. Ons goed opgeleide team heeft jarenlange ervaring in het renoveren van bitumineuze en kunststof daken en we leveren uitsluitend dakbedekkingssystemen die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen.

Over het dakwerk van Blaauw

Blaauw onderhoudt en renoveert daken voor particulieren en zakelijke klanten, zoals woningcorporaties en beheerders, en biedt een totaalconcept voor dakrenovatie met alle eventuele bijbehorende bouwkundige werkzaamheden.


Naast het renoveren van dakbedekkingsconstructies kunnen we onze klanten uitstekend informeren en adviseren over meer kwaliteit tegen minder kosten.


Wij geven standaard 10 jaar garantie op de materialen en onze dakwerkzaamheden.

Neem contact op voor meer informatie

Dakbedekking

Blaauw Onderhoud & Reparatie levert uitsluitend dakbedekking van topkwaliteit. We zorgen ervoor dat uw dak met onze bekleding waterdicht, sneeuwdicht en tochtvrij is en optimaal beschermt tegen hitte, wind en uv-stralen.


Wij zijn gespecialiseerd in platte daken en deze vragen een geheel waterdichte bedekking. Hoewel u het misschien niet zou verwachten, zijn hellende daken in letterlijke zin namelijk niet waterdicht. In plaats daarvan worden de afzonderlijke elementen bij deze daken afwaterend aangebracht, zodat het water niet kan binnendringen.


De dakbedekking die Blaauw levert is bovendien optimaal dampdoorlatend of wordt met een dampremmende laag aangebracht om condensatie door woonvocht te voorkomen.
Indien uw platte dak als terras wordt gebruikt, zorgen we ervoor dat de dakbedekking voldoet aan de bijbehorende eisen.

Dakrenovatie

Een dakrenovatie is in veel gevallen voor u als woningbezitter een noodzakelijk kwaad. Stel het echter niet te lang uit, want het dak is één van de meest kwetsbare gedeeltes van de woning. 


Bij vroegtijdige signalering kunnen kleine gebreken vaak prima worden opgelost met een dakreparatie. Is er schade aan een groot deel van het dakoppervlak? Dan kan Blaauw uw dakbedekking gedeeltelijk of volledig vervangen, zodat u er weer jarenlang beschermd bij zit.


U kunt er bij een renovatie ook voor kiezen uw huidige dakbedekking te vervangen voor ander materiaal. Op een plat dak kan soms een nieuwe laag dakbedekking over de oude laag worden geplaatst. Wordt de dakbedekking hierdoor te zwaar voor de dakconstructie of wilt u uw dak laten isoleren, dan wordt het compleet vervangen.