Gerard Blaauw uit Wageningen - dé partner voor uw bouwwerk

Direct contact opnemen

Blaauw Onderhoud & Reparatie is opgericht door ervaren dakdekker, vakschilder en ondernemer Gerard Blaauw. Heeft u een klus te klaren? Op deze pagina vindt u meer over mijn ervaring, mijn achtergrond en het resultaat dat ik voor ogen heb met Blaauw.

Wie ben ik en wat doe ik?

Mijn naam is Gerard Blaauw en ik heb inmiddels meer dan 30 jaar ervaring met onderhoudswerkzaamheden, bouwwerk, dakbedekking en schilderwerk. Na het succesvol doorlopen van de L.T.S. in Veenendaal, begon ik op mijn 22ste mijn eerste dakdekkersbedrijf. Op mijn 30ste richtte ik daarnaast het schoonmaakbedrijf Flash op.

Flash Schoonmaakbedrijf & Dienstverlening groeide uit tot een groot bedrijf met 33 man personeel, werd later het classificeerbedrijf Scheepsreiniging en -onderhoud en groeide uit tot een waar begrip op de binnenlandse wateren. Uiteindelijk heb ik dit bedrijf verkocht, omdat het me te veel tijd kostte.

Ik ben er vervolgens 5 jaar tussenuit geweest, maar aangezien het bloed kruipt waar het niet gaan kan, ben ik met Blaauw Onderhoud & Reparatie gestart. Inmiddels is dit een goed lopend bedrijf in o.a. schilderen, dakdekken en aan- en verbouwingen.

Waar sta ik voor?

Met Blaauw Onderhoud & Reparatie zorg ik voor uiterst tevreden klanten door mijn werkzaamheden nauwkeurig uit te voeren, geheel volgens afspraak. Dit doe ik afhankelijk van de grootte en aard van het project zelfstandig of in samenwerking met andere deskundige vakgenoten.

Lees meer over dakbedekking